Zeeland Sport F1 – Zeelandia Middelburg F3 6-3 (beker)

Na het verlies van vorige week gaan we vandaag de strijd aan met Zeelandia Middelburg. Waar veel velden zijn afgelast door droogte kunnen wij op ons kunstgras wel ballen.

Vandaag zijn Kyrillos en Giovanni er ook bij, Daymian moet helaas nog vanaf de zijkant toekijken en Lucas doet met de E1 mee, omdat daar een speler afwezig is.

We beginnen goed met een doelpunt van Raf (1-0), maar helaas krijgt de tegenstander de bal via de kluts achter de rug van onze doelman Kyrillos en staan we weer gelijk (1-1). De spelers van Zeelandia Middelburg hebben de smaak te pakken en scoren hun tweede doelpunt (1-2). O jee denk je dan, we gaan toch niet weer verliezen? Het is toch genoeg om Romano en Sep wakker te krijgen want die twee hebben een aantal rushes in gedachten om vanuit achter naar voren te sprinten met de bal. Daar komt dan ook ons tweede doelpunt uit door Romano (2-2). Zo kunnen we tevreden de rust in voor een beker siroop.

In de tweede helft gaat Romano verder met zijn acties en scoort (echt niet door een blunder van de keeper) de derde (3-2). Hoera we staan weer voor. Raf heeft dit gezien en kopieert dit met een schitterend afstandschot (4-2). Nu moet het goed komen met Zeeland Sport. Uit een corner van Zeeland Sport scoort een jongen van Zeelandia, maar die tellen we er ook bij. Inmiddels staat het al 5-2. Dit kunnen we toch  niet meer verliezen? Na een potje klutsvoetbal met Dany, Sven  en Sep komt de bal uiteindelijk bij Sven voor zijn voeten die de bal tegen de paal schiet, de bal komt terug tegen de keeper, de bal kaatst weer tegen de paal en zo gaat ie erin (6-2). Uiteindelijk scoort Zeelandia nog de 6-3 maar dat mag de pret niet drukken. Een goede wedstrijd van onze jongens.