Zeeland Sport F1 – Meeuwen F1 (6-2)

Daymian (3), Raf (1), Sep Maat, Christian 1

 

Zaterdag 28 september 2013 Zeeland Sport F1 – Meeuwen F1

Op een zonnige september zaterdag ochtend stonden de meeuwen F1 te trappelen om onze jongens van Zeeland Sport te verslaan.

 

Na het aanstelen van de top scheidsrechter met champions league ervaring , Burry van Nugteren kon de wedstrijd beginnen.

 

Na lang weggeweest stond Daymian weer op de grasmat,  Dit resulteerde in een vroege goal, een bekeken schoot van de zijkant 1-0. Enige tijd ging het gelijk op maar kwam de klasse van Zeeland Sport boven drijven, na een solo en het uitspelen van enkele spelers van de Meeuwen schoot Raf als of dit gewoon is de bal in de hoek 2-0. De Meeuwen vielen keer op keer aan maar konden de creativiteit van onze Daymian niet tegen houden. Weer een goed schoot op de goal 3-0.

 

Na de 3-0 geloofde Zeeland Sport wel dat het goed zou komen,  de mannen gingen achteruit lopen en dit resulteerde in een mooie goal van de Meeuwen 3-1. Onze mannen waren nog steeds niet wakker geschud en de Meeuwen kregen weer een kans, wat de 3-2 betekende.  Na goed werk van de mannen Giovanni, Danny, Romano, Djaymoh, Sven en Kyrillos werd de rust bereikt. Je kon al aan sommige jongens zien dat ze snakte naar de rust echter de scheidsrechter liet doorspelen.

 

De ruststand was 3-2 voor onze mannen. In de rust kwam de vraag van sommige ouders naar boven wat de speeltijd was van de wedstrijd. De scheidsrechter was er van overtuigd dat de F’jes twee keer 25 minuten spelen. De overmoed van Burry die graag van voetbal houdt, wilde zelf te graag op het veld staan. Burry weet nu wat de speeltijd is van de F’jes twee keer 20 minuten.

 

De tweede helft is aangebroken, Zeeland Sport  is in de aanval, ballen ketsen af en de bal komt voor de voeten van Sep, een raak schot 4-2. Zeeland Sport is de betere ploeg en krijgt kans op kans echter blijft de echte knock-out achter wegen.  De keeper en de verdedigers zorgen ervoor dat de Meeuwen niet kunnen scoren. Kristijan een speler die voor het eerst meespeelt, hij krijgt de ruimte en haalt de trekker over 5-2. Super gedaan Kristijan. Het slotakkoord is voor onze Daymian weer een mooi schot 6-2.

 

Mannen goed gedaan!!!!